Pacoli
Foto:Screenshot

Pacoli "presreo" Trampa; Dačić: Blamaža i bruka (VIDEO)

Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli doživio je na zasijedanju Generalne skupštine UN nekoliko neprijatnih situacija, prenose beogradski mediji.

Prvo je, kako prenosi B92,  prišao premijerki Srbije Ani Brnabić koja ga je odmah upitala ko mu je dao dozvolu da dođe u Njujork, potom su ga Marokanci demantovali kada je izjavio da je s njima pričao o Kosovu, a onda je na red došao predsjednik SAD Donald Tramp.

Pacoli je u hodniku zgrade UN prišao Trampu pokušavši da se rukuje i popriča s njim, na šta mu je predsjednik SAD otpozdravio i, kao da se ništa nije ni desilo, produžio svojim putem. 

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je, komentarišući ponašanje prištinske delegacije na marginama zasijedanja generalne skupštine UN, kao "blamaža" i "bruka", podsjećajući da njihova delegacija broji čak oko 40 članova dok srpska, koja zvanično učestvuje na zasijedanju ima deset članova. 

On je objasnio i da su članovi kosovske delegacije na Ist riveru sa propusnicama na kojima stoji oznaka "O", odnosno ostali.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.