Srbija: Raščinjen sveštenik kod kojeg je pronađeno 27 kg droge
ilustracija

Srbija: Raščinjen sveštenik kod kojeg je pronađeno 27 kg droge

Crkveni sud pravoslavne Eparhije žičke u Kraljevu lišio je čina i isključio iz crkvene zajednice na sedam godina Milana Jordovića iz Požege, rekao je za Glas zapadne Srbije, protosinđel Savo, sekretar Episkopa žičkog, prenosi Tanjug.

„Rješenje crkvenog suda upućeno je na potvrdu drugostepenom sudu SPC. Odluka je donijeta zato što niko ne želi da pokriva takvog čovjeka koji šteti ne samo ugledu crkve već i naroda”, rekao je protosinđel Savo.

Inače, bivšeg sveštenika Milana Jordovića i vjeroučitelja iz Požege, policija je uhapsila prije sedam mjeseci u Mrčajevcima, nakon što su u njegovom automobilu pronašli bunker sa 27 kilograma skanka upakovanog u 52 paketa.

Jordović je za ovo djelo osuđen na 12 meseci kućnog zatvora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.