Tri na jednog: Cetinjani osumnjičeni da su tukli sugrađanina do besvijesti
ilustracija

Krivične prijave protiv tri bezbjednosno interesantna lica zbog nasilja

Tri na jednog: Cetinjani osumnjičeni da su tukli sugrađanina do besvijesti

Protiv tri bezbjendosno interesantna lica sa Cetinja M.Đ. (48), R.M. (29) i M.R. (46) policija je podnijela krivične prijave zbog sumnje da su početkom mjeseca pretukli sugrađanina.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo nasilničko ponašanje, koje je počinjeno na štetu N.D. (25) iz Cetinja. Policijski službenici su juče nadležnom tužilaštvu podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv tri bezbjednosno interesantna lica i to: M.Đ. (48), R.M. (29) i M.R. (46), svi iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo, saopštila je Uprava policije.

Cetinjska policija je 7. septembra obaviještena da je na Bulevaru crnogorskih junaka došlo do tuče više lica.

Izlaskom na lice mjesta policijski službenici su zatekli N.D. koje je imao vidljive povrede po glavi i tijelu.

"Policijski službenici su nakon preduzetih mjera i radnji identifikovali lica za koja se sumnja da su počinila navedeno krivično djelo i protiv tih lica podnijeli krivičnu pijavu zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje. Oni su kako se sumnja, presreli oštećenog i nakon što su ga sustigli zadali su mu više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tijela, kojom prilikom je N.D. izgubio svijest i zadobio lake tjelesne povrede. Oni su se nakon toga udaljili u nepoznatom pravcu", stoji u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.