Liverpul ne dovodi Šaćirija u Beograd zbog političkih tenzija
Džerdan Šaćiri

Ostaje u Engleskoj

Liverpul ne dovodi Šaćirija u Beograd zbog političkih tenzija

Švajcarski reprezentativac Džerdan Šaćiri, rođen u Gnjilanu, mogao bi da propusti gostovanje u Beogradu Crvenoj zvezdi u utakmici C grupe Lige šampiona.

Kako prenosi "Goal.com", Liverpul razmatra da za meč u novembru ostavi Šaćirija u Engleskoj kako ne bi rizikovao potencijalnu političku tenziju.

Još uvijek su svježa sjećanja na Šaćirijevu proslavu gola protiv Srbije (2:1) na Mundijalu u Rusiji kada je rukama pokazivao albanskog orla, na istom meču imao je na kopačkama kosovsku zastavu, pa bi zbog toga sigurno trpio veliki pritisak više od 50.000 navijača na stadionu "Rajko Mitić", prenosi Tanjug. 

Zato su u klubu sa "Enfilda" veoma oprezni i hoće da izbjegnu bilo kakve kontroverze, iako je Šaćiri trenutno u drugom planu kod menadžera Jirgena Klopa. 

Englezi podsjećaju na izjavu generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da je, u slučaju dolaska Šaćirija u Beograd, dužnost kluba da sve prođe u najboljem redu, ali i da vjeruje da će 25-godišnji fudbaler biti "manji od makovog zrna". 

Utakmica između Crvene zvezde i Liverpula igra se 6. novembra u 4. kolu Lige šampiona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.