Marinko Ljuljđuraj predsjednik Omladine SD Tuzi
Marinko Ljuljđuraj

Marinko Ljuljđuraj predsjednik Omladine SD Tuzi

Na konvenciji Omladine Socijaldemokrata Tuzi, održanoj 19. septembra za predsjednika je izabran Marinko Ljuljđuraj.

Predsjednik Omladine SDCG Emil Đokić rekao je da je Marinko Ljuljđuraj dao nesebičan doprinos u jačanju i promovisanju socijaldemokratske ideje među mladima, te da ne sumnja da će i tokom svog mandata posvećeno raditi na istom.

''Baš kao što Socijaldmokrate prepoznaju vrijedne, mlade i kvalitetne ljude, uvjerensam da će mladi ljudima u Tuzima isto tako prepoznati ozbiljnost i stabilnu strukturu ove organizacije i pridružiti joj se'' – poručio je Đokić.

Marinko Ljuljđuraj se zahvalio na ukazanom povjerenju i podršci, a u svom obraćanju istakao je da će u narednom periodu Omladina Socijaldemokrata Tuzi biti primjer ostalim omladinskim organizacijama i raditi kvalitetno i predano.

“Nastojaćemo da pokažemo svoj potencijal, snagu i volju za stvaranje boljih uslova za mlade u Tuzima. Djelovaćemo u skladu sa suštinskim  vrijednostima socijaldemokratije, ali dokazati da vodimo računa i o kulturnim, tradicionalnim i multietničkim vrijednostima koje se njeguju u ovoj sredini. Svoju energiju usmjerićemo ka društveno – političkim aktivnostima i zajedničkim radom postići velike uspjehe”, kazao je Ljuljđuraj.

Sjednici su prisustvovali i predjednik OO Socijaldemokrata  Tuzi Samir Adžović, potpredsjednik Omladine Socijaldemokrata Crne Gore Sanel Canović, kao i generalna sekretarka Elida Korać. Takođe, sjednici je prisustvovao i predsjednik OSD Podgorica Aleksa Prelević, potpredsjednice Majda Šabotić i Katarina Ivanović i sekretar Dragiša Damjanović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.