Bar: Krivična prijava protiv dva lica zbog navođenja policajaca da unesu lažne činjenice u zapisnik
Ilustracija

Kako bi naplatili štetu od osiguranja

Bar: Krivična prijava protiv dva lica zbog navođenja policajaca da unesu lažne činjenice u zapisnik

Barska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv dvojice Barana zbog sumnje da su od saobraćajne nezgode htjeli da naplate štetu od osiguravajućeg društva i tom prilikom pokušali da navedu policijske službenike da unesu lažne činjenice u zapisnik.

"Naime, policijski službenici su, 04.09.2018. godine, izvršili uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode, u kojoj su učestvovala dva vozila, a kojom prilikom je došlo do prevrtanja vozila marke „BMW“ kojim je upravljao M.A. (20) iz Bara. On je policijskim službenicima saopštio da je do prevrtanja došlo nakon što je ostvario kontakt sa drugim vozilom, kojim je upravljao B.E. (18) iz Bara, i izgubio kontrolu nad svojim pmv. Sa lica mjesta su izuzeti tragovi i konstatovana oštećenja koja su ukazivala na sumnju da su učesnici saobraćajne nezgode imali namjeru da naplate materijelnu štetu od osiguravajućeg društva navodeći policijskog službenika da unese lažne činjenice u zapsinik", navodi se u saopštenju Uprave policije.  

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se protiv M.A. i B.E. podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.