Majka i ćerka izvršile samoubistvo: Napisale oproštajno pismo, pa prerezale vene
Ilustracija

Majka i ćerka izvršile samoubistvo: Napisale oproštajno pismo, pa prerezale vene

U porodičnoj kući u Ulici Jezdimira Lovića u Sjenici danas popodne su pronađena beživotna tijela dvije žene, a prema prvim informacijama iz istrage, najvjerovatnije se radi o samoubistvima.

Kako Blic nezvanično saznaje, žene su identifikovane kao Radovanka P. (60) i Ivana P. (42) koje su imale vidljive posjekotine na rukama. Njihova tijela pronašao je Radovankin brat koji je obavijestio policiju.

Prema nepotvrđenim informacijama, pored tijela dvije žene policija je zatekla žilet i oproštajno pismo.

Radovanka i Ivana u toj kući živjele su kao podstanarke, a prema riječima komšija, njih dvije su imale psihičkih problema.

"Pokušavali smo da im pomognemo, ali su se u posljednje vreme osamile i izolovale, odbijajući svaki kontakt sa nama. Nedavno je preminuo i Radovankin sin, a Ivanin brat, vjerovatno im je to teško palo", komentarišu komšije.

Policija je izvršila uviđaj, a nadležni tužilac je naložio obdukcije tijela dvije žene.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.