Brazilski odbojkaš pronađen mrtav
Vinisijus Noronja Da Silva

Španija

Brazilski odbojkaš pronađen mrtav

Brazilski odbojkaš Vinisijus Noronja Da Silva pronađen je mrtav u svom domu u Španiji.

Iz Odbojkaškog saveza Španije saopštili su da je 26-godišnji Silva pronađen mrtav u istočnom gradu Teruel, nakon što nije došao na okupljanje tima pred putovanje na prijateljsku utakmicu.

Karlos Ranera, predsjednik Odbojkaškog kluba Teruel, za špansku "Marcu" u ponedjeljak je izjavio da je Silvu mrtvog pronašao jedan od saigrača, kada je krenuo u njegovu kuću da provjeri zašto nije došao na okupljanje tima.

Iz kluba su objavili da je Silva uspješno prošao fizičke pripreme s ekipom.

OS Španije je naveo da se Silva spremao da igra četvrtu sezonu za Teruel u koji je došao iz brazilskog Santo Andrea. Silva je dobio nekoliko pojedinačnih nagrada, a u decembru prošle godine je nastupio na All-star meču španske odbojkaške Superlige.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.