Mali Dušan smješten u bolnicu u Barseloni, sjutra bi trebalo da krene sa terapijom
Dušan Todorović

Slijedi velika borba

Mali Dušan smješten u bolnicu u Barseloni, sjutra bi trebalo da krene sa terapijom

Dušan Todorović, četvorogodišnji dječak iz Svilajnca koji boluje od karcinoma neoblasma, a koji je sinoć avionom Vlade Srbije uz pratnju ljekara Dječje bolnice u Tiršovoj otputovano u Barselonu, smješten je u bolnicu.

- Dušan je smješten u bolnicu i vjerujem da će ljekari uskoro preduzeti sve što je neophodno - rekao je predsjednik Fondacije "Podrži život" Ratomir Antonović.

Četvorogodišnji Dušan Todorović koji boluje od agresivnog tumora je stabilno i sjutra bi trebalo da krene sa terapijom, izjavio je večeras ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar.

On je podsjetio da je Dušan sinoć u pratnji predstavnika srspke ambasade stigao u Barselonu na liječenje, kao i da su mu tokom dana urađene pojedine analize, a da ga svakog sata ljekari iz Španije informišu o Dušanovom stanju.

"Ja bih sve zamolio da razmišljamo pozitivno i razmišljamo u pravcu da Dušanu i svima onima koji imaju sličan problem bude bolje, i da ih ne opterećujemo drugim stvarima, zloupotrebljavamo... Ko god može neka pomogne, a ko ne može, nemoj samo da odmaže", rekao je Lončar za TV Pink.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.