Emotivna poruka od Nemanje za Dušana: Nisi mi ostavio vremena da te zagrlim...

Emotivna poruka od Nemanje za Dušana: Nisi mi ostavio vremena da te zagrlim...

Dušan Todorović, četvorogodišnji dječak iz Svilajnca koji je bolovao od karcinoma neoblasma, preminuo je juče u bolnici u Barseloni.

Otac mališana, Aleksandar Todorović, objavio je potresnu poruku na svom Fejsbuku.

"Spavaj.. Sine! Dosta si se namučio, mirno spavaj, dovoljno si postigao u životu, ŠAMPIONE!", napisao je otac.

Na društvenim mrežama oglasio se i Dukijev omiljeni fudbaler - Nemanja R. Miletić. Dušan je navijao za Partizan, a Miletića je najviše volio,prenosi Blic Sport.

"Lijepi moj Duki, otišao si na neko ljepše mjesto odakle ćeš nas gledati. Mi ćemo se boriti za tebe baš onako kako si želio i navijao stalno za nas. Nisi mi ostavio vremena da te zagrlim i poljubim još bar jedanput... onako jako kao ti mene kada sam te upoznao! Ti si naš junak i nikada te nećemo zaboraviti. Voli te tvoj Nemanja", stoji u Miletićevoj poruci na društvenim mrežama.

RzCk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWkdZN01EQV8vZWZjZTU5MjZjNjgxNDhiNTA4ZjVjOGZjOWMwOGM1ZTMucG5nkZMCzQJCAIGhMAE

Foto: Screenshot/Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.