Napravite najbolji detox napitak koji će vas pripremiti za jesen
Ilustracija

Napravite najbolji detox napitak koji će vas pripremiti za jesen

Jetra kao glavna nazovimo je "laboratorija" ljudskog organizma, može u sebi da sadržavi bezbroj kamenčića koje moderna medicina ni najsavremenijim metodama ne može da otkrije.

Za napitak koji će pročistiti vašu jetru biti će vam potrebno je:

1/2 maslinovog ulja

1 veliki crveni grejp

4 kašike gorke soli

Prije nego što započnete sa tretmanom, potrebno je da pripremite organizam na čišćenje. Za početak ujutro na tašte, potrebno je da popijete 4 čaše od po 160 ml vode, zatim šolju čaja od aloa vere (čaj je potrebno pripremiti i zalediti 48 sati pre konzumacije zbog efikasnijeg delovanja).

Potom je potrebno da uradite nekoliko laganih vježbi u trajanju od 20 - 30 minuta. Ovo su preduslovi da naš organizam bude u najfunkcionalnijem stanju. Od 11 h - 14 h trebalo bi da jedete isključivo voće i pijete što više vode.

Nakon toga se više ne smije ništa da se jede ni pije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.