Berane: Napadnut pripadnik Komunalne policije, nadležni organi da zaustave bahato ponašanje pojedinaca
Opština Berane

Berane: Napadnut pripadnik Komunalne policije, nadležni organi da zaustave bahato ponašanje pojedinaca

Pripadnik Komunalne policije Opštine Berane napadnut je u nedelju oko 1.15 h dok je bio na zadatku, saopštila je ta Služba.

U tom vremenu,kako se navodi, radnici Komunalne policije su vršili redovnu kontrolu radnog vremena, predviđenu Zakonom o turizmu i ugostiteljstvu. Po slovu Zakona, radno vrijeme ugostiteljskih objekata je do 1.sat iza ponoći.

"02.septembra, u pomenutom vremenskom terminu, dakle u 01.15 časovu, u kafe-baru „Golden gejt“ fizički je, od strane sina vlasnika ugostiteljskog objekta, napadnut radnik Komunalne policije N. J., koji je tom prilikom zadobio i ozlede različite vrste", saopštila je beranska Komunalna policija.

Opština Berane, odnosno Komunalna policija najoštrije je osudila napad na svog radnika i pozvala nadležne policijske i tužilačke organe 
da u što hitnijem roku sankcionišu vinovnike ovog nemilog incidenta.

" Odgovorno tvrdimo da nećemo tolerisati bilo koju vrstu nasilja. Takođe, pozivamo nadležne organe da zaustave krajnje osiono i bahato ponašanje pojedinaca, i da u skladu sa Zakonom zaštite radnike beranske opštine u vršenju svojih svakodnevnih radnih obaveza i aktivnosti", stoji u saopštenju beranske Komunalne policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.