Foto:Prava Crna Gora

Delegacija Prave Crne Gore posjetila srpske manastire, muzeje i seoska gazdinstva

"Kosovo jeste srce Srbije, ali je i dio duše prave Crne Gore"

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić, generalni sekretar Vladislav Dajković, ali I član Glavnog Odbora Darko Stijović, nakon posjete Kninu, boravili su danas na Kosovu i Metohiji, u sklopu jednodnevne posjete srpskog naroda, na poziv predsjednika Srpske liste, saopšteno je iz te partije.

Delegacija Prave Crne Gore susrela se sa srpskim političkim predstavnicima, ali i lokalnim stanovništvom u Orahovcu, Velikoj Hoči, te posjetila i srpske manastire, muzeje i seoska gazdinstva. 

Nakon toga, delegacija Prava Crne Gore sastaće se i sa predstavnicima Srpske liste u Kosovskoj Mitrovici. 

Predsjednik Prave Crne Gore u Orahovcu je poručio da je prava i iskonska Crna Gora uz srpski narod na Kosovu i Metohiji.

"Želim da vam u ime nje prenesem simboličnu podršku i pozdrave uz želju da smognete snage da izdržite i istrajete. Kao predstavnik nove generacije političara u Crnoj Gori srećan sam što uspostavljamo kontakte koji će u godinama pred nama stvoriti mrežu prijateljstva i bratstva. Na nama, na novim ljudima u politici, je obaveza da izgradimo povjerenje i da uradimo sve da pomognemo jedni drugima. Na to nas obavezuju naši preci i naši potomci, pogotovo imajući u vidu našu obavezu prema najvećem sinu Crne Gore, Njegošu, koji je gradio, čuvao i očuvao kosovsku ideju. Kosovo jeste srce Srbije, ali je i dio duše prave Crne Gore.", poručio je Milačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.