Svađa zbog djevojke: 17-godišnji Rus pretučen u Budvi
Budva

Svađa zbog djevojke: 17-godišnji Rus pretučen u Budvi

Rus (17) zadobio je teške tjelesne povrede u tuči koja se prije dvije noći dogodila na doku na Slovenskoj plaži, kada ga je pretukao vršnjak iz Budve, pišu Večernje novosti.

Mladić je sa teškim prelomom butne kosti došao u stanicu Hitne pomoći Doma zdravlja, gdje su mu ljekari odmah ukazali pomoć i o svemu obavijestili policiju.

Rus je, nezvanično, ispričao da je te noći otišao u provod i upoznao djevojku iz Budve, sa kojom je bio u društvu. Navodno, njima se pridružio i mladić iz Budve, ali ubrzo je došlo do svađe dva vršnjaka oko djevojke.

Uslijedila je žestoka tuča, a Rus je ostao na doku da leži povrijeđen. On nije znao da kaže ko je mladić koji mu je nanio teške povrede, navodi beogradski list.

Inspektori su odmah otišli na mjesto događaja, ali tamo nisu nikoga zatekli. Nakon što su uzeli izjave i od zaposlenih u okolnim lokalima i od djevojke, policijski inspektori su uspjeli da otkriju o kom se mladiću radi i on je juče priveden u stanicu policije.

Nezvanično, protiv njega će biti podnijeta krivična prijava zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

Rus je, prema pisanju Novosti, hospitalizovan u risanskoj bolnici, gdje će biti operisan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.