Odbijeno jemstvo, Sara suđenje čeka u pritvoru
Sara Vidak

Odbijeno jemstvo, Sara suđenje čeka u pritvoru

Osnovni sud u Kotoru odbio je jemstvo u iznosu od 10.000 eura koje je ponudila odbrana Beograđanke Sare Vidak (20), osumnjičene za napad na sutkinju Suda za prekršaje u Kotoru Jelenu Stanišić.

Ranije ove sedmice Osnovni sud u Kotoru odbio je žalbu jednog od Sarinih advokata Srđana Lješkovića na odluku kojom joj je određen pritvor do 30 dana. Sari Vidak je prošle nedjelje određen pritvor zbog opasnosti od bjekstva.

Incident se dogodio prošlog utorka, na kraju prekršajnog postupka protiv Stevana Prpe, dečka osumnjičene Vidak, koji je kažnjen novčano 90 eura zbog saobraćajnog prekršaja. Nezadovoljna zbog donijete odluke, Vidak je, kako se navodi u prijavi, sutkinju Stanišić napala najprije verbalno, a zatim i fizički.

Vidak je kategorično negirala navode optužbe za koje se tereti.

Juče je Osnovni sud u Kotoru potvrdio optužni predlog kotorskog Osnovnog tužilaštva podnijet protiv Sare Vidak (20) iz Beograda zbog napada na sutkinju prekršajnog suda u Kotoru Jelenu Stanišić, a početak suđenja zakazan je za petak, 31. avgust.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.