Prosula kofu fekalija ispred zgrade hrvatske vlade(FOTO)

Prosula kofu fekalija ispred zgrade hrvatske vlade(FOTO)

Jedna žena privedena je danas nakon što je ispred zgrade vlade u Zagrebu bacila kantu punu fekalija, prenijeli su hrvatski mediji.

Žena je, kažu, došetala do Banskih dvora i istresla fekalije ispred ulaza u zgradu vlade, a policija je odmah privela.

Incident se, kako prenosi regionalna N1 TV, dogodio oko 12:40 sati.

bdvoriskorin10

Privedena nosi majicu na kojoj piše: 'Optužujem vas, gospodo', uz sliku Siniše Glavaševića, vukovarskog novinara ubijenog 1991. godine.

"Jedna protestantkinja je upravo pred vladu istresla kantu punu fekalija. Policija ju je odvela unutra. Pritom nije ništa rekla. Više uskoro", napisao je na svom tviter nalogu izvještač N1 tv Ivan Skorin.

Pozivajući se na svoja saznanja, mediji pišu da je riječ o novinarki i aktivistkinji Ivi Anzulović, kojoj, kako navode, to nije prvi incident ovakve vrste.

Ona je, naime, prije nekih mjesec dana najavila i ostvarila sličan performans, doduše pred zgradom Državnog tužilaštva.

"Zaliću izmetom ponaosob svakoga ko je u objavama novinara bio argumentirano dokazan kao kriminalac. Od danas, niko kome je novinar dokazao kriminal neće se osjećati sigurnim na javnoj površini, kao niti institucije, jer nikada neće znati kada ću, gdje i na koji način gađati izmetom", napisala je ona na svom Fesjbuk nalogu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.