Novčane poklone sa svadbe Karići uplatili na račun za nezbrinutu djecu
Foto: Svet

Humani gest porodice

Novčane poklone sa svadbe Karići uplatili na račun za nezbrinutu djecu

Poklone u novcu, i to svaki od najmanje 50 dolara, Nebojša Karić riješio da uplati na račun za nezbrinutu djecu.

Srpski biznismen Bogoljub Karić izjavio je za “Novosti”, poslije spektakularnog subotnjeg svadbenog veselja na miločerskoj Kraljičinoj plaži, kad se njegov sin Nebojša oženio Ruskinjom Ksenijom, da mu je nasljednik položio ispit čovječnosti, pošto je poklone u novcu riješio da uplati na račun za nezbrinutu djecu.

"Nebojša je šeicima iz Katara, Omana, Egipta, Afrike, ali i zvanicama iz Amerike, Kine, Indije, Nemačke, Kanade, Rusije, Srbije, Republike Srpske i Crne Gore poslao poruku da ne prima novčani poklon, već isključivo po jednu knjigu kako bi obogatio porodičnu biblioteku" objašnjava Bogoljub Karić.

Novčana sredstva koja su, ipak, prijatelji darivali biće upućena djeci koja nijesu zbrinuta. Svi su bili u šoku.

"Svaka čast za ovaj gest mom Nebojši, jer je prevazišao sve svjetske milijardere koji se gađaju preskupim poklonima. Pećanac sa Kosmeta održao je svoj čas iz skromnosti. Takvi smo mi Karići", kazao je Bogoljub.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.