Pobjegli od policije u Albaniju, a ostavili dva džaka marihuane na teritoriju CG
Foto: Uprava policije

Tuzi

Pobjegli od policije u Albaniju, a ostavili dva džaka marihuane na teritoriju CG

Službenici odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi jutros su u reonu Rikavca, u blizini granice sa Republikom Albanijom, zaplijenili oko 51 kilogram marihuane.

Kako je saopšteno iz Uprave policije službenici OGB Tuzi su naime, postupajući shodno operativnim saznanjima, izvršili obilazak terena u reonu Rikavca, gdje su u neposrednoj blizini granice sa Albanijom primijetili dva lica koja su na leđima nosila po jedan džak.

"Budući da su se lica nalazila blizu granice, uspjela su da pobjegnu preko granične linije na albansku teritoriju kada su primijetila policijske službenike i pritom su bježeći ispustila džakove na našoj teritoriji.

Dva jutana džaka su izuzeta i predata službenicima Odsjeka za borbu protiv droge. U njima se nalazio 51 kilogram materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kao i granična policija Albanije.

"Marihuana će biti vještačenja u Forenzičkom centru, a komunikacija sa kolegama u Albaniji se nastavlja radi identifikovanja lica koja su prokrijumčarila džakove sa drogom na našu teritoriju, a zatim pobjegla nakon što su džakove odbacila", kazali su iz policije.

 

                                                                              

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.