Promijenila bateriju, pa joj iPhone eksplodirao u automobilu(VIDEO)
Ilustracija

Promijenila bateriju, pa joj iPhone eksplodirao u automobilu(VIDEO)

U videu koji kruži Internetom vidi se telefon iPhone 6 koji se zapalio na kontrolnoj tabli automobila dok je auto bio u pokretu i čuje se vrisak žene koja se tada nalazila za volanom.

Ona je bila prinuđena da napusti vozilo jer se njen telefon iznenada zapalio i nastavio da gori na komandrnoj tabli nakon što je ona izašla iz auta.

- Moj telefon je u plamenu! Moj telefon gori, uspjela je da kaže motociklisti koji se zaustavio da joj pomogne.

Prema riječima njenog muža, ona je u februaru odnijela telefon na popravku kako bi joj zamijenili bateriju. Iako su joj u servisu popravili telefon, odbili su da joj nadoknade štetu koju je telefon u plamenu izazvao na komandnoj tabli automobila.

- Ona je vozila i bila sama u kolima kada je telefon eksplodirao. Niko nije dirao telefon prije toga. Kada smo kupili bateriju u februaru rekli su nam da je u pitanju originalna baterija. Odbili su da snose svaku odgovornost i neće da nam nadoknade štetu. Nisu htjeli da nam daju novi telefon već neki polovni, objasnio je on.

Par još uvijek pregovara sa vlasnicima radnje oko kompenzacije. Mnogi krive ženu što je telefon ostavila na komandnoj tabli koja je izložena suncu tokom vrelih dana. Radnja u kojoj su kupili bateriju u šangajskoj četvrti ima licencu Apple-a da vrši popravku iPhonea, nema objašnjenje zašto je došlo do eksplozije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.