U naslonu za ruke sakrio više od pola kilograma zlata (FOTO)
Foto: Uprava Carina Srbija

Vrijednost će biti naknadno utvrđena

U naslonu za ruke sakrio više od pola kilograma zlata (FOTO)

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci zaplijenili oko 600 grama zlatnog nakita, čija će vrijednost biti naknadno utvrđena.

Zlato je pokušao da prokrijumčari makedonski državljanin koji je putovao sam automobilom "ford fokus" italijanskih registarskih oznaka, saopštila je Uprava carina.

385077461015427731968052830387709993287680n

Foto: Uprava Carina Srbija

Prilikom susreta sa carinicima on je rekao da nema ništa da prijavi i da kod sebe ima samo dozvoljen iznos novca. Detaljnim pregledom automobila, u naslonu za ruke, između prednjih sjedišta pronađeno je 27 predmeta od zlata, prenosi Tanjug. 

Između ostalog, u naslonu su se našli i zlatni ženski pojas, nekoliko ogrlica i lančića, narukvica, broševa, minđuša, različitog prstenja i jedan dukat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.