Muškarci zbog tuče poslati u ZIKS, jedan teško povrijeđen
Ilustracija

Cetinje

Muškarci zbog tuče poslati u ZIKS, jedan teško povrijeđen

Službenici cetinjske policije su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, uhapsili dvije osobe osumnjičene da su počinile krivično djelo nasilničko ponašanje, a jedna od ove dvije osobe i za krivično djelo teška tjelesna povreda.

''Naime, službenici OB Cetinje su lišili slobode M.V. (59) i V.P. (44), obojica iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djeo nasilničko ponašanje, a M.V. i zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda. Oni su, kako se sumnja, nakon što su se sastali u mjestu Čevo, prvo imali verbalni sukob a potom i fizički, na način što je M.V. zadao V.P. više udaraca tupim predmetom u predjelu ruku i glave, nanoseći mu tom prilikom teške tjelesne povrede, koje su konstatovane u Jedinici HMP u Cetinju''- navedeno je u saopšrenju policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se M.V. i V.P. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje, a da se protiv M.V. podnese i krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Nakon saslušanja kod tužioca, ovim osobama je određen pritvor i oni su sprovedeni u ZIKS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.