Indijska vlada istražuje centre majke Tereze zbog navodne prodaje beba

Indijska vlada istražuje centre majke Tereze zbog navodne prodaje beba

Indijska vlada je naredila inspekciju svih centara humanitarne organizacije Misionarke milosrđa, čiji je osnivač bila majka Tereza, poslije hapšenja kaluđerice i radnika u prihvatilištu za neudate majke, zbog navodne prodaje bebe, javlja danas AP.

Hapšenje je uslijedilo pošto se jedan indijski par požalio da je 1.760 dolara isplatio Animi Indvar, koja je radila u prihvatilištu Misionarki milosrđa u Rančiju, na istoku Indije.

Policija je saopštila da istražuje još tri prijave.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.