Baku: Prinudno sletio Boing 777 sa 214 putnika, otkazao lijevi motor
ilustracija

Baku: Prinudno sletio Boing 777 sa 214 putnika, otkazao lijevi motor

Azerbejdžanski zvaničnici tvrde da je avion kompanije British Airways, koji je prevozio 214 putnika iz Londona u Mumbaj, prinudno sletio na aerodrom u Bakuu, javlja agencija Anadolija.

Kapetan leta BAW199 zatražio je hitno slijetanje na aerodrom Heydar Aliyev u Bakuu rano ujutro u četvrtak, nakon što je lijevi motor na Boingu 777 prestao da radi, saopštio je aerodrom.

Avion je sigurno sletio u 6:30 po lokalnom vremenu.

Putnici su odvedeni u tranzitnu zonu aerodroma i dobili su hranu i piće.

Zvaničnici British Airwaysa nisu komentarisali prislino slijetanje Boinga 777.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.