Predsjednica opštine Kolašin podnijela ostavku
Željka Vuksanović

Ponosnana svoj učinak

Predsjednica opštine Kolašin podnijela ostavku

Predsjednica opštine Kolašin Željka Vuksanović je pozivajući se na član 64. Zakona o lokalnoj samoupravi podnijela ostavku na tu fukciju.

Ostavku je podnijela novoizabranom sastavu Skupštine opštine Kolašin u pismenoj formi na prekjučerašnjem konstitutivnom zasijedanju.

O ostavci nije raspravljano, niti je ona naknadno uvrštena u dnevni red, a Željka Vuksanović je prisustvovala sjednici kao odbornica SDP-a u novom sastavu.

U pismenom obrazloženju ostavke, predsjednica opštine je naglasila da se ponosi onim što je uradila kao predsjednica opštine od 30. oktobra 2014. godine. Konstatovala je da ne može čestitati novoj većini jer „je za čestitanje potrebno fer izborno nadmetanje, kojeg nije bilo“.

Mjesto predsjednika opštine, prema koalicionom dogovoru DPS-a, Grupe građana i SD-a, je pripalo najjačoj kolašinskoj partiji – DPS-u.

Njegov izbor se očekuje u drugoj polovini jula.

Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.