Smolović ugostio Novaka i Irenu Madžgalj: Opština će vam pomoći u narednom periodu
Petar Smolović i Novak i Irena Madžgalj

Čestitao im i uručio poklone

Smolović ugostio Novaka i Irenu Madžgalj: Opština će vam pomoći u narednom periodu

Irenu Madžgalj, učenicu Srednje stručne škole u Bijelom Polju i dobitnicu brojnih nagrada i njenog brata Novaka, najboljeg studenta Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistiku u Budvi danas je primio predsjednik Opštine Bijelog Polja Petar Smolović.

Podsjetimo, Novak Madžgalj, student IV godine Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistiku u Budvi proglašen je za najboljeg studenta na svečanoj proslavi desetogodišnjice postojanja ovog prestižnog fakulteta.

356164514673981070167576160564238839447552n

Na prijemu kod gradonačelnika, Novak, koji od prve godine zna samo za desetke, priznao  je da za njega  ovo nije prvo priznanje najboljeg studenta. On je istakao da poslije završenih osnovnih studija, planira da upiše magistarske studije i time još više usavrši svoje znanje. U razgovoru sa predsjednikom Petrom Smolovićem, Novak je istakao da mu priznanje za najboljeg studenta ovako značajnog fakulteta mnogo znači i da će se nastaviti da se trudi i da svoje znanje što više usavršava, jer smatra da je znanje nešto što nam niko ne može oduzeti

Irena Madžgalj, dobitnica brojnih nagrada i priznanja, kako državnih tako i međunarodnih, kazala da je će ona i njen brat Novak ove godine predstavljati Crnu Goru na Međunarodnom studentskom festivalu koji će se ove godine održati u Bugarskoj.

361484461967686744990067688754198787129344n

Podsjetimo, Irena je na nedavno završenim omladinskim konkursima ‘’Kako vidim budućnost Rusije: Moje želje i ideje predsjedniku Putinu’’ i ‘’Šta znam o Krimu’’ osvojila prvo mjesto. Osim toga, nedavno je predstavljala Crnu Goru na VI Međunarodnoj NIS olimpijadi u Novom Sadu, na kojoj je osvojila prvo mjesto. Ona priznanje da se nadala dobrom rezultatu s obzirom da je na IV i V Međunarodnoj NIS Olimpijadi takođe osvojila  prvo mjesto. Osvojila je prvo mjesto na XV Međunarodnoj Olimpijadi u Moskvi, u konkurenciji od preko 2500 učenika iz cijelog svijeta. Osim toga, dobitnica je brojnih nagrada i priznanja na takmičenjima i konkursima koji su se održavali u Rusiji, Srbiji i Crnoj Gori.

 Smolović je istakao da je rukovodstvo lokalne uprave počastvovano što je ugostilo talentovanu učenicu Irenu Madžgalj i njenog brata Novaka. On im je čestitao i uručio prigodne poklone. Osim toga, obećao je i podršku Opštine u narednom periodu.

Novak ističe da mu je danas bila velika čast da porazgovara sa predsjednikom Opštine Petrom Smolovićem i da će svakako nastaviti da se usavršava .

Irena kaže da će i dalje nastaviti da se takmiči na značajnim takmičenjima i da će se potruditi da Crnu Goru i svoj grad Bijelo Polje predstavi na najbolji mogući način.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.