Hrvatska: Helikopter koji prevozi turiste prinudno sletio na ostrvo, djelovi ispadali
ilustracija

Hrvatska: Helikopter koji prevozi turiste prinudno sletio na ostrvo, djelovi ispadali

Helikopter za koji se najprije vjerovalo da je pao u more kod hrvatskog ostrva Zlarina, ipak nije završio u moru nego je prinudno sletio zbog kvara.

Najprije je, kako prenosi hrvatski portal Index.hr, stigla vijest da je helikopter pao i da je policijski spasilački brod hitno upućen ka mjestu pada letjelice.

Iz policije su za taj portal rekli da su vijest o tome primili u 10:49.

Iz centra 112 za Index su naknadno kazali kako helikopter ipak nije pao u more, već da je prisilno sletio na ostrvo, usljed kvara. Prema najnovijim informacijama, riječ jeo civilnom helikopteru koji prevozi turiste, a dvije osobe iz helikoptera zatražile su medicinsku pomoć. 

"Dojava je primljena u 10:46, o mogućem padu helikoptera u more pored Zlarina ili na samo ostrvo Zlarin. Poslata je policija i vatrogasci, obaviještena je Lučka kapetanija Rijeka. Utvrđeno je da je došlo do prisilnog slijetanja usljed kvara na otok Zlarin. U helikopteru su se u tom trenutku nalazile tri osobe", rekli su za Index iz centra 112. 

Očevici tvrde da su vidjeli kako, prije prinudnog sletanja, ispadaju djelovi letjelice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.