Camić Marijana više neće učestvovati u politici ni po kojem osnovu
Marijana Camić

Radiće na obuci djece u džudo klubu "Favorit"

Camić Marijana više neće učestvovati u politici ni po kojem osnovu

Camić Marijana nosilac liste "Za naš grad - Bijelo Polje" na proteklim lokalnim izborima više neće učestvovati u politici ni po kojem osnovu, saopšteno je iz te partije.

Kako navode iz te partije, ona će zajedno sa suprugom  raditi na obuci djece u svom džudo klubu "Favorit" i bezuslovno podržati novi zakon o sportu koji ne dozvoljava političarima funkcije u sportskim klubovima.

"Vjerujemo da će novi zakon o sportu i ministar Nikola Janović biti pokretač što boljih i kvalitetnijih sportskih kolektiva i pojedinaca. Mi iz džudo kluba "Favorit" smo pružali punu podršku od početka i učestvovali na raspravama o Nacrtu zakona", stoji u saopštenju

"FAVORIT" broji 70ak članova i nalazi se u hotelu "Bijela Rada".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.