Makedonija: U udesu stradala dva migranta, 17 povrijeđeno
ilustracija

Makedonija: U udesu stradala dva migranta, 17 povrijeđeno

Dva migranta su poginula, a 17 je povrijeđeno danas poslije podne u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Radoviš-Štip, u jugoistočnom dijelu Makedonije.

Prema saopštenju lokalne policije, nesreća se desila oko 16.40, kada je teretno vozilo "Iveko 2", kojim su se prevozili migranti iz Bangladeša i Šri Lanke, udarilo u ogradu mosta.

Vozač je pobjegao sa mjesta nesreće, 11 povrijeđenih migranata je prebačeno u Kliničku bolnicu u Štipu, a šest u opštu bolnicu u Radovišu, prenijela je Beta.

Strumička policija, koja je izašla na lice mjesta, navodi da ima indicija da je u vozilu bilo više migranata nego što je pronađeno, ali da su neki pobjegli posle nesreće.

Kako su prenijeli lokalni mediji, saobraćaj je zbog nesreće bio u prekidu na magistralnom putu Radoviš-Štip, ali je predveče normalizovan za putničke automobile, dok je i dalje u prekidu za autobuse i kamione.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.