Udes na Zlatiboru: Cistijerna udarila kamion, lakše povrijeđen Bjelopoljac
Kamion kojim je upravljao Slavković nakon udesa, foto: Kodex

Iskočio iz kamiona kroz prozor

Udes na Zlatiboru: Cistijerna udarila kamion, lakše povrijeđen Bjelopoljac

U udesu koji se danas u popodnevnim časovima dogodio u mjestu Borova glava na Zlatiboru, lakše je povrijeđen vozač kamiona Bjelopoljac, Miško Slavković.

Kako Kodex saznaje, do nezgode je došlo kada je Slavkovića koji je upravljao kamionom bjelopoljskog autoprevoznika "Čupić" iz pravca Užica ka Crnoj Gori, udario kamion-cistijerna užičkih registarskih oznaka koji se kretao iz suprotnog pravca.

Slavković za Kodex objašnjava da je vozač cistijerne prešao u njegovu traku i udario ga.

"Vozio sam 30 na h, jer je kamion bio pod utovarom cementa. Ušao sam u krivinu tom brzinom i čim sam izašao iz nje udarila me je cistijerna koja se kretala prethodnih 15 metara mojom trakom", kaže Slavković i pojašnjava da je kabina kamiona cistijerne bila u svojoj traci, ali sama cistijerna se kretala suprotnom trakom, tj. došlo je do uklizavanja.

Dodaje, da je tom prilikom sredina cistijerne udarila pravo u kabinu, tj.u vrata i soferšajbnu kamiona na njegovoj strani, kao što se može vidjeti na slici ispod.

35922939102171251481487684492333069159628800n1

Od jačine sudara kamion bjelopoljskog autoprevoznika "Čupić" vratio se 6 metara nazad, s Slavković je sam iskočio kroz prozor nakon što je teretnjak stao.

"Zadobio sam posjekotine od stakla, i od skoka iz kabine kamiona povrijedio sam koljena. Sve u svemu završilo se dobro", kaže Bjelopoljac za Kodex.

Vozač kamiona-cistijerne užičkih registarskih oznaka, nije povrijeđen u ovom udesu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.