Ljubavnica mladoženje u vjenčanici utrčala u crkvu, nastao haos(VIDEO)
Ilustracija

Ljubavnica mladoženje u vjenčanici utrčala u crkvu, nastao haos(VIDEO)

Mladi par je organizovao svoje intimno vjenčanje u Benoniju, gradu u Južnoj Africi, a niko nije mogao ni naslutiti da će vijest o njihovoj svadbi stići do svjetskih medija.

Naime, svadba je proticala po dobro osmišljenom planu, a mladenci su uživali sve dok se iznenada nije pojavila ljubavnica mladoženje. Ono što je mnoge svatove zaprepastilo jeste činjenica da se pojavila u crkvi obučena u bijelu vjenčanicu, prenosi Radio Sarajevo.

Trenutak kada je anonimna žena ušetala u crkvu zabilježila je kamera, te se na snimku vidi da je mladoženja pokušavao smiriti tenziju kako bi se ceremonija mogla završiti do kraja.

Ipak, prisutni gosti su se veoma uznemirili, neki su i vrištali, što se čuje na snimku koji je na Twitteru objavio muzički producent iz Johanesburga DJ Nkokhi.

Pogledajte snimak ove neobične svadbe OVDJE.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.