Moguće kadrovske promjene u DPS: Evo ko će zamijeniti aktuelnog političkog direktora
Foto: DPS

Moguće kadrovske promjene u DPS: Evo ko će zamijeniti aktuelnog političkog direktora

Dosadašnji gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović najozbiljniji je kandidat za političkog direktora Demokratske partije socijalista.

On bi na toj funkciji naslijedio Tarzana Miloševića, koji je, kako navode u vrhu vladajuće partije, projektovan za ambasadora. U igri su, kako saznaje Dan, dvije opcije i to da Milošević bude ambasador u Beogradu ili ambasador u Sarajevu.

Komentar povodom najava da će biti imenovan za političkog direktora DPS-a, juče smo tražili od Slavoljuba Stijepovića. 

"Niko sa mnom o tome nije razgovarao, tako da se o tome ne mogu ni izjasniti. Lično, nemam tih pretenzija", kratko je rekao Tarzan Milošević za Dan. 

Prethodnih dana spekulisalo se da će Slavoljub Stijepović biti ambasador Crne Gore u Skoplju, ali te navode odbacuju u vrhu partije.

Demokratska partija socijalista još nije predložila kandidata koji će na mjestu gradonačelnika naslijediti Stijepovića. Prema najavama, najbliži tome mjestu je nosilac liste DPS-a na lokalnim izborima u Podgorici 27. maja Ivan Vuković.

Demokratska partija socijalista je na lokalnim izborima u Podgorici osvojila apsolutnu vlast, a o formiranju vlasti u Podgorici, kako je najavljeno iz ove partije, mogli bi da razgovaraju sa Socijaldemokratama Ivana Brajovića, koji su na podgoričkim izborima nastupali samostalno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.