Novi trend oduševio žene: Češalj nokti postali pravi hit (FOTO)(VIDEO)
Foto: Screenshot

Obični manikir više nije interesantan

Novi trend oduševio žene: Češalj nokti postali pravi hit (FOTO)(VIDEO)

Običan manikir je definitivno stvar prošlog vijeka - ili je to makar poruka koju nam sve češće šalju saloni širom svijeta, koji svake nedjelje osmisle neki novi, bizaran trend.

Da stvar bude još gora, ma koliko nokti izgledali ružno, momentalno postaju hit, kao što je slučaj i sa ovim češalj-noktima.

ed1cd2af95473ae2a8dbbab227d5509c

Foto: Screenshot

Za njih je zaslužan ruski salon "Nal Sunny" koji redovno smišlja nove "kreativne" načine da ukrasite prste. Ovog puta su riješili da vještačke nokte, koji su u ovom slučaju izliveni, turpijom srede tako da izgledaju kao mali češljevi - što, ruku na srce, može da bude dosta korisno mnogim djevojkama.

Naravno, čim su objavili video, na kojem njihova klijentkinja prolazi kroz kosu ovakvim noktima, postao je mega viralan.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.