Sa sastanka

Pavićevića sa članovima Evropske narodne partije

"Crnoj Gori što prije obezbijediti jasnu perspektivu i datum članstva u EU"

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević sastao se danas sa članovima delegacije Evropske narodne partije koji se nalaze u posjeti Crnoj Gori.

Pavićević je predstavio osnovne ideje Crnogorske i saopštio svoje viđenje političke situacije u Crnoj Gori i regionu. 

"Posebni dio razgovora bio je usmjeren ka analizi ideje da Crna Gora bude utemeljena na principima ustavnog patriotizma što je i centralna ideja stranke. Pavićević je i u ovom razgovoru naglasio važnost prevazilaženja podjela u crnogorskom društvu, snaženja lojalnosti državi i očuvanja zasebnih identiteta kao bogatstva crnogorskog društva i crnogorske države", saopšteno je iz Crnogorske.

Gostima, koji su članovi različitih stranaka desnog centra u Evropi, Pavićević je poručio da Crnoj Gori treba što prije obezbijediti jasnu perspektivu i datum članstva u Evropskoj uniji.

Kako se dodaje u saopštenju, on je saopštio i da je želja Crnogorske da razvija što snažnije partnerske odnose sa strankama koje su članice Evropske narodne partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.