Bjelopoljka svjetski šampion u bodibildingu
Ljubica Šekularac

Bjelopoljka svjetski šampion u bodibildingu

Na Svjetskom prvenstvu u Brezicama, Slovenija u federaciji International Federation of BodyBuilding & Fitness, Ljubica Šekularac je osvojila zlato i postala svjetski šampion.

Inače, ova Bjelopoljka postigla je najveći uspjeh u istoriji ženskog fitnesa i bodibildinga osvojivši zlato na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu na Kipru u kategoriji fitness masters preko 45 godina, i tako postala prva žena i uopšte takmičar iz Crne Gore koji je učestvovao na ovom prestižnom, međunarodno priznatom takmičenju.

Nedavno je osvojila i zlatnu medalju na otvorenom balkanskom prvenstvu u bodibildingu - Balkan open u Mostaru.

Šekularac je za Sajt opštine Bijeo Polje kazala da je konkurencija bila veoma jaka.

"Domaćin je bio odličan. Veoma lijepo smo dočekani kao reprezentacija Crne Gore. Čast mi je sto sam predstavljala Crnu Goru i Bijelo Polje. Zahvaljujem se Opštini Bijelo Polje na podršci", istakla je Šekularac.



 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.