Novi Sad: Pijan udario čovjeka autom, on ga nasmrt pretukao
ilustracija

Novi Sad: Pijan udario čovjeka autom, on ga nasmrt pretukao

U Kliničkom centru u Novom Sadu prekjuče je preminuo E. S. (37) iz Vrdnika koga je nakon saobraćajne nesreće pretukao drugi učesnik u saobraćaju N. J. (37), piše Blic.

Kobna saobraćajna nesreća dogodila se 4. juna kada je u Rumi E. S. pijan kolima udario u automobil kojim je upravljao N. J. i u kom je bio sa porodicom.

Nakon svađe N. J. je nekoliko puta pesnicom u glavu udario E. S. koji je zatim pao i glavom udario o pločnik. N.J. je odmah uhapšen i određen mu je pritvor, navodi beogradski list.

E. S. je i pored napora ljekara nakon deset dana preminuo.

Privedeni N. J. će odgovarati za krivično djelo nanošenje teških tjelesnih povreda sa smrtnim ishodom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.