Automoto sportski klubovi organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi
Ilustracija

7. i 8. jun

Automoto sportski klubovi organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi

Automoto sportski klubovi Crne Gore organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi 7. juna u Podgorici, Nikšiću, Cetinju, Pljevljima, Kotoru, a u Herceg Novom 8.juna, u periodu od 9-12 sati.

U svim gradovima akcija dobrovoljnog davanja krvi obaviće se u bolnicama na odjeljenjima za transfuziju krvi, dok će se u Herceg Novom organizovati u Centralnoj laboratoriji u okviru Nove faze Instituta dr Simo Milošević.

Neki od predstavnika AMSK iz Nikšića,koji će 7. juna biti van Crne Gore,  danas će u tom gradu dati krv do 12 sati.

Organizacioni tim AMSK Crne Gore zahvalio je načelnici Službe za kolekciju krvi u Zavodu za transfuziju krvi dr Neli Eraković, specijalisti transfuziologu, koja je pomogla da se akcija dobrovoljnog davanja krvi sprovede u navedenim gradovima.

"Ovom prilikom pozivamo sve građane koji su u mogućnosti dati krv, da se pridruže ovoj akciji, kako bismo onima kojima je neophodna omogućili budućnost" kazali su iz organizacionog tima AMSK Crne Gore. 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.