Danilovgrad: Maskirani razbojnik  naoružan nožem upao u kladionicu, radnik spriječio pljačku
ilustracija

Događaj zabilježile nadzorne kamere

Danilovgrad: Maskirani razbojnik naoružan nožem upao u kladionicu, radnik spriječio pljačku

Danilovgradska policija intenzivno traga za razbojnikom koji je, maskiran i naoružan nožem, u subotu veče, upao u kladionicu “Lob” u Danilovgradu i pokušao da odnese pazar.

Međutim, u toj namjeri ga je spriječio radnik koji se fizički suprotstavio napadaču, pišu Dnevne novine.

Prema saznanju tog lsita, događaj, koji su zabilježile nadzorne kamere, odigrao se 26. maja oko 22 sata, u trenutku kada je u kladionici osim radnika za pultom bio i mladić, koji je sjedio za jednim od stolova i iščekivao rezultate utakmica.

U jednom trenutku u kladionicu je upao mlađi momak visine oko 185 sa majicom preko lica i nožem u ruci, na kojoj su bile gumene rukavice.

Razbojnik je odmah krenuo ka pultu i vitlajući nožem zahtjevao od radnika da mu preda novac. Međutim, radnik je bio dovoljno priseban i odmah je reagovao uhvativši razbojnika za ruku u kojoj je držao nož.

Nastalo je otimanje oko noža, a u savladavanje razbojnika uključio se i mladić koji se zadesio tu, što je omogućilo radniku da pritisne panik taster, odnosno alarm.

Čim je čuo alarm, razbojnik je odustao od prvobitne namjere i pobjegao iz kladionice, navode DN.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.