Kiša metaka: Na Bojovićevog kuma ispaljeno više od 15 hitaca
Foto: Telegraf

Motor zapaljen u Zvezdarskoj šumi

Kiša metaka: Na Bojovićevog kuma ispaljeno više od 15 hitaca

Na Dragoslava Miloradovića (43), ubijenog kuma Luke Bojovića, ispaljeno je najmanje 15 hitaca, što pokazuju čaure koje su pronađene na mjestu zločina.

Policija trenutno ispituje koji je kalibar oružja koje je korišćeno u likvidaciji.

Jedino što se za sada pouzdano može reći jeste da je očigledno u pitanju automatsko oružje.

Ispituje se, takođe, da li su na saradnika Luke Bojovića pucala obojica napadača, ili je samo jedan potegao oroz.

Takođe, motor koji je korišćen u ubistvu pronađen je zapaljen u Zvezdarskoj šumi. To znači da ubice sasvim sigurno nijesu bježale preko Pančevačkog mosta, kako je glasila prvobitna informacija.

Dvojica muškaraca na motoru, koji su na glavama nosili kacige, u Višnjičkoj ulici na Karaburmi ispalili su smrtonosne hice u Miloradovića, vlasnika autoperionice, dok mu je pažnja bila skrenuta pozivom na mobilni.

Ubijeni muškarac saradnik je i bliski prijatlej Luke Bojovića, sa kojim je bio optužen za falsifikovanje lične karte i nelegalno držanje oružja početkom dvijehiljaditih. 

Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.