Jokić: Podrška Smoloviću na lokalnim izborima
Radomir Jokić, Foto: Arhiva

Bivši odbornik DF-a

Jokić: Podrška Smoloviću na lokalnim izborima

Radomir Jokić dugogodišnji opozicioni odbornik i šef odborničkog kluba DF-a u Skupštini Opštine Bijelo Polje, a od nedavno nezavisni odbornik saopštio je da podržava listu Demokratske Partije Socijalista, koju predvodi Petar Smolović na lokalnim izborima u Bijelom Polju.

"Smatram da je našoj opštini u ovom momentu više nego ikad potrebna snažna i odgovorna vlast, koja će na odgovoran i posvećen način iznijeti i realizovati započete i planirane projekte. Odbornička lista koju predvodi Petar Smolović je najbolji garant nastavka razvoja naše opštine, sastavljena od iskusnih poznavaoca prilika, za razliku od mnogih amatera sa drugih političkih listi koji se nijesu dokazali niti ostvarili ni u jednoj društveno političkoj oblasti", kazao je Jokić.

Zbog svega toga, kako je kazao, podržava ovu listu, a sve zbog bržeg i sigurnijeg razvoja naše opštine, ekonomskog prosperiteta i slobodnih novih radnih mjesta u kojima će mladi bjelopoljci ostvariti svoj napredak sa ciljem da ostanu i da Bijelo Polje bude ekonomski snažno i jako.

Kako je kazao, 30 članova opštinskog odbora PzP-a BP, nezadovoljni stanjem u partiji pridružili su se i podržavaju njegovu odluku.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.