Ovo su tri najčešća razloga zbog kojih muškarci prestaju da se javljaju
Ilustracija

Ovo su tri najčešća razloga zbog kojih muškarci prestaju da se javljaju

Ponekad se momci prestaju javljati zbog nekog vašeg postupka, ali u većini slučajeva oni se prestaju javljati iz nekih razloga koji sa vama nemaju baš nikakve veze.

Ovo su tri najčešća razloga zbog kojih se momci prestaju javljati, a koji nemaju veze sa vama:

1. Nezreli su

Pravi muškarac će ženi dati do znanja da nije zainteresovan, a nezreo će jednostavno prestati da se javlja. Srećom, zrelost muškarca ne govori ništa o vama kao ženi i ne bi trebalo da tražite krivce u sebi.

2. Sebični su

Dostojanstven kraj odnosa zahteva i malo nesebičnosti, a neki muškarci se jako teško žrtvuju, kako bi to izveli na džentlmenski način pa im je lakše da jednostavno nestanu.

3. Plaše se

Najlakše je nestati, a muškarci koji na taj način završavaju vezu nisu hrabri, nego su samo jako uplašeni. Nemaju hrabrosti da se nose s raskidom, pa se jednostavno kukavički povlače.

Ljepota i zdravlje

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.