Sinan Sakić ide na transplantaciju jetre u Padovu
Sinan Sakić

Sinan Sakić ide na transplantaciju jetre u Padovu

Folk pjevač Sinan Sakić, koji je prošle nedelje prevezen iz Kliničkog centra Srbije u jednu privatnu beogradsku kliniku, očekuje ovih dana poziv iz Padove, gdje bi trebalo da mu se uradi transplantacija jetre.

Njegova porodica je intenzivno u kontaktu sa klinikom u Italiji, gdje će, kako saznaju Večernje novosti, biti prevezen helikopterom ili avionom zbog pjevačevog ozbiljnog zdravstvenog stanja, pišu Novosti.

Sinan je početkom maja imao zakazan pregled u Padovi na koji nije otišao jer je porodica očekivala da će biti operisan u Beogradu.

Nekadašnji pjevač “Južnog vetra” i dalje se nalazi u privatnoj klinici, osjeća se bolje nego kad je primljen u tu ustanovu a svakodnevno ga posjećuju supruga Sabina i sinovi Alen i Ernest.

Popularnom pjevaču su prošle godine ugrađeni stentovi u žučne kanale ali je posle detaljnih pregleda ustanovljeno da mora na transplantaciju jetre.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.