Hit Sinana Sakića na festivalu elektronske muzike
Sinan Sakić

Hit Sinana Sakića na festivalu elektronske muzike "Tomorrowlandu"(VIDEO)

Pjevač Sinan Sakić preminuo je u petak u 62. godini nakon borbe sa teškom bolešću.

Pjevač je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su ljekari nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rješenje, te da će morati na transplantaciju jetre koja je trebalo da bude za koji dan u Padovi. 

Njegovi brojni obožavatelji od pjevača su se oprostili putem društvenih mreža, a na internetu je ponovo aktuelan snimak sa festivala elektronske muzike Tomorowland. 

Naime, di-džej Salvatore Gannaci, koji je nastupio na festivalu održanom u julu prošle godine, prisutnima je puštao dijelove hita Sinana Sakića, što su dočekali sa oduševljenjem. 

Inače, pravo ime di-džeja Salvatora je Emil Kobilić i rođen je u Bosni. 

Taktove Sakićeve pjesme čućete na 12.20 i 37.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.