Milačić: Mugoša aplauzima na mitinzima DPS-a kupuje slobodu
Marko Milačić

Milačić: Mugoša aplauzima na mitinzima DPS-a kupuje slobodu

Pojavljivanje bivšeg gradonačelnika, ali i aktuelnog pokajnika Podgorice, Miomira Mugoše, na predizbornim tribinama pokazuje više stvari, kazao je predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić.

"Prvo, mladi Ivan Vuković, bratanić Miška Vukovića, predstavlja običnu ikebanu za jednokratnu upotrebu u ovom procesu, iako je postavljen u namjeri da pokaže kako se DPS tobože podmlađuje. Drugo, DPS i njen lider, u maniru Koza Nostre, tjeraju one kojima sude i kojima će presuditi, da mirno sjede i aplaudiraju onima koji im spremaju političku omču i nestanak.

Treće, ali i najvažnije: Mugošino pojavljivanje potvrđuje tezu koju cijeli grad zna – Podgorički odbor DPS-a je u dubokoj klanovskoj zavadi, s kojom mladi Miškov bratanić, očito, nije kadar da se nosi, pa je poslat i stari specijalac Mugoša, da pokuša da ugasi požar, koji je njega odavno zahvatio", navodi Milačić u saopštenju-

U konačnom, Milačić dodaje da Mugošino pojavljivanje "savršeno ilustruje dramatičnu situaciju u našem korumpiranom društvu".

"Umjesto da čovjek koji se tereti za pronevjeru državnog novca, državnog zemljišta, namještanja tendera,  sumnjivu dodjelu državnih stanova – sjedi i priprema svoju odbranu, on ide od mitinga do mitinga DPS-a i pokajnički aplaudira Milu Đukanoviću, u nadi da će mu ovaj oprostiti.

Prava Crna Gora, sa druge strane, nudi potpuno novu kulturu politike, neistrošenu generaciju političara, koji će se do kraja uhvatiti u koštac sa svim nepočinstvima prethodne vlasti, hrabro i stručno, uz to fokusirajući se na probleme običnog čovjeka", poručio je Milačić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.