OO DPS Kolašin: Aleksa u zemlji čuda
Kolašin

OO DPS Kolašin: Aleksa u zemlji čuda

Da je lider Demokrata Aleksa Bečić ušao u stanje dubokog političkog delirijuma, jasno je iz najnovijeg obraćanja u kojem građanima Kolašina nudi budvansku “karneval-bilbord” koaliciju kao budući politički model, kažu u OO DPS-a toga grada.

“Izgleda da potpuno dezorijentisani Aleksa, koji se ne miri sa realnošću u kojoj on i njegovi Demagozi nezaustavljivo tonu ka političkom dnu, ne razumije da ni Kolašinci, niti građani bilo koje druge opštine, nikada više neće glasati za Demokrate. Baš zbog toga da ih, ne daj bože, ne zadesi sudbina Budve, Kotora ili Herceg Novog, u kojima se koalicioni partneri ne štede više ni na slavama a kamoli unutar lokalnih institucija, koje su blokirali i obesmislili. Zaboravio je Aleksa, u svojoj “zemlji čuda”, da se učinci njegovih stranačkih prvaka i koalicionih partnera u Kolašinu mogu mjeriti jedino kubicima nelegalno posječene šume odnosno istovarenog šuta pored šetališta. I dok njegovi profitiraju “valjajući” državnu šumu sa Komova, partneri su im “podizvođači” otvaranja divljih deponija pored Tare. A on po javnim tribinama, poput Napoleona, “oslobađa” Republiku Kolašin od DPS-a, koji je ovdje već četiri godine u opoziciji?!”, pitaju u DPS-u.

Kolašinci će, uvjereni su u DPS-u, reći zbogom “Aleksi iz zemlje čuda i koalicionim partnerima”.

“Dosta je bilo eksperimentisanja i priučavanja “zanatu” lokalne uprave. Vrijeme je da odgovorniji i sposobniji preuzmu upravljanje Kolašinom, i ubrzanim tempom sustignu nivo moderne i razvijene Crne Gore. Cijenimo što Demagozi imaju plan da odu kući, i 27.maja ćemo, skupa sa građanima Kolašina, učiniti sve da im pomognemo da ga i realizuju”, navode u OO DPS-a Kolašin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.