DF Bijelo Polje: Vizija razvoja za period 2018/2022 prevazišla sve dosadašnje laži
Bijelo Polje

DF Bijelo Polje: Vizija razvoja za period 2018/2022 prevazišla sve dosadašnje laži

"Povodom DPS-ove "vizije razvoja" Bijelog Polja koja više liči na spisak želja za Deda Mraza nego na prezentaciju razvojnog puta opštine, moramo konstatovati da je to samo još jedna u nizu brutalnih prevara vladajuće partije", navodi se u saopštenju bjelopoljskog Demokratskog fronta.

Iz ove partije smatraju da je kako kažu "najnovija bajka "Vizija razvoja za period 2018|2022" prevazišla sve dosadašnje laži".

"Služi za podsmijeh građanima Bijelog Polja, čak i onih koji su glasali za ovu nesrećnu vlast. Navoditi da će se u Bijelom Polju u naredne 4 godine zaposliti 2000 radnika su vrijeđanje inteligencije svakog građanina Bijelog Polja jer su za vrijeme svoje vladavine radna mjesta u privredi isključivo ukidali, zatvarali fabrike koje su kasnije prodali za smiješne cifre, a radnike slali na Biro rada", kažu iz DF-a Bijelo Polje.

Dodaju da sam početak promotivnog videa govori o njegovoj realnosti.

"Uvrštavajući autoput u lokalne projekte pokazuje bajkoviti karakter prezentacije i svo licemjerje stranke na vlasti. Bajkovit zbog toga što opština nije u stanju da održava puteve u svojoj opštini koji su u katastrofalnom stanju, asfaltni putevi se raspadaju, najnovija zaobilaznica i put prema Pljevljima, iako relativno novi, izgledaju kao iz prošlog vijeka. O seoskim putevima i da ne pričamo, nijesu u stanju da ih naspu kako treba, a ne da ih, ne daj Bože, asfaltiraju. Dobar dio video prezentacije je Bjelopoljcima dobro poznat jer su ti projekti već prezentovani u nekoliko prethodnih izbornih ciklusa", navodi se u saopštenju.

Iz DF-a podsjećaju da je ove godine decenija od obećanja Tarzana Miloševica da će se u Bijelom Polju izgraditi bazen.

"Koji naravno da nije nikad ni napravljen kao što nisu ni izvršene čuvene "valorizacije" Bjelasice i Đalovića pećine. U trenutku kad je opština zadužila svoje građane na desetine miliona, kad nije sposobna da svojim radnicima obezbijedi redovna primanja, obećavati šetališta, kejove, dinamičke fontane, ljetnje pozornice, itd. je van svake pameti i nadamo se da će građani znati kazniti na izborima 27. maja.

Najbezočnija od svih laži koje su dolazile do sada od DPS-a je najava otvaranja fabrike "Siemens" gdje je planirano otvraranja 1000 radnih mjesta. Ubijeđeni smo, kao i većina građana Bijelog Polja da čak ni vlasnici "Siemens"-a ne znaju da će otvoriti fabriku u Bijelom Polju", kazali su iz DF-a.

Iz ove partije ističu, da će DF "kao novi nosilac vlasti prvo stabilizovati finansijsko stanje u opštini, a nakon toga krenuti sa razvojnim projektima koji će stvarno donijeti dobrobit građanima Bijelog Polja".

"Naš najveći cilj da zadržimo mlade i da pokušamo da vratimo uspješne mlade ljude koje je ova vlast svojom politikom zapošljavanja partijskih, uglavnom nesposobnih kadrova, otjerala iz Bijelog Polja. DF se ne bavi pričanjem bajki građanima, već na realnim osnovama predstavlja svoj program razvoja.

Stoga, sve što tražimo je da nam građani daju svoje povjerenje na predstojećim izborima 27. maja, a poslije u saradnji sa njima da konačno izvedemo naš grad na pravi put i pretvorimo ga u mjesto u koje se dolazi, a ne odlazi. Nova vlast na čelu sa DF-om će na rukovodeća mjesta u bjelopoljskoj opštini dovesti stručnjake, a ne Braću Grim, jer je Bjelopoljcima dosta bajki koje im pričaju gospoda iz vlasti već 28 godina", zaključuje se u saopštenju DF-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.