Miranović: Anđušić ne vidi dalje od Bioča do Vranjine
Lazar Miranović

Podgorica za 21. vijek

Miranović: Anđušić ne vidi dalje od Bioča do Vranjine

Ono što je za sve građane Evrope, a posebno za stanovnike njenih glavnih gradova realnost u 2018. godini za Mihaila Anđušića i njegov DPS je virtuelni svijet, kazao je kandidat za odbornika koalicije “Podgorica za 21. vijek”, Lazar Miranović u odgovoru poslaniku DPS-a Mihailu Anđušiću.

“Ne čudi zato što sazdani takvi da ne vide dalje od Bioča i Vranjine, planove poput zoo vrta kojeg imaju svi veći gradovi Evrope doživljavaju kao virtuelnu stvarnost. Za njih je virtuelan i projekat nacionalnog stadiona, kolektor, rekonstrukcija ulica a realnost im je palanačka svijest u kojoj se obmana građana, prevare i otimačine uzimaju za dobro”, ističe Miranović

Kaže da Anđušić djeluje groteskno kada kaže drugima da nemaju planove, rokove i odgovornost koju potcrtava.

“Valjda kada pomene planove i vizije tada ne pomisli na aktuelnog odlazećeg gradonačelnika kojeg će građani pamtiti po nijednom velikom projektu a rokove i odgvornost na njegovog prethodnika koji je svojevremeno obećavao pet bazena a sada je na istražnoj klupi zbog krađe građana. Da stvar bude tragikomičnija Anđušić kaže i da oni imaju hrpu projekata u dokumentima pa da su za te projekte čak i sredstva obezbijeđena. Možda, ali samo u dokumentima i po starom običaju tik pred izbore”, naglašava Miranović.

Ističe da se DPS kadrovi poput Anđušića ne libe da drugima spočitaju korupciju i kažu da su građani Podgorice na svim izborima do sada jasno pokazali da žele vlast DPS-a.

“Pritom zaboravljajući da su u nekoliko prethodnih mandata građani Podgorice DPS poslali u opoziciju, a da je DPS potom korupcijom i kupovinom odbornika preuzimao vlast. Sada kada su upotrijebili sve svoje pione i kad im ne nalaze zamjenu, uplašeni pred porazom koji ih čeka 27. maja žele da izvrijeđaju zdravu logiku Podgoričana predstavljajujući sebe kao tobožnje pobjednike”, kazao je Miranović.

Na kraju dodaje da “DPS napadom na konstruktivne i realno ostvarljive projekte šalje jasnu poruku svim građanima Podgorice da neće graditi nacionalni stadion, da neće graditi zoo vrt, da neće ulagati u infrastrukturu grada već će kao i do sada raditi u korist džepova svojih funkcionera, porodica,  kumova, braće i prijatelja”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.