Dr Nišavić ponovo predsjednik OO SNP Bijelo Polje
Foto: Facebook

Dr Nišavić ponovo predsjednik OO SNP Bijelo Polje

U Bijelom Polju je, u sklopu redovnih partijskih akrivnosti, danas održana Izborna konferencija SNP za ovaj grad, saopšteno je iz ove partije.

Izabran je novi opštinski odbor koji će brojati 82 člana. 

"Za predsjednika OO SNP Bijelo Polje ponovo je izabran dr Radosav Rašo Nišavić. Izbornoj konferenciji su prisustvovali predsjednik SNP CG Vladimir Joković i potpredsjednik Dragoslav Dado Sćekić", saopšteno je iz SNP-a.

Kako je saopšteno, predsjednik Joković je pozdravio delegate konferencije i poželio puno uspjeha bjelopoljskom odboru u budućem periodu, a pogotovo na predstojećim lokalnim izborima koji će biti održani krajem maja, naglasivši da je u toku potpuna konsolidacija SNP CG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.