Nedjeljni horoskop: Moguće nove ljubavi za Vagu i Raka
Foto: Ilustracija

Zvijezde poručuju

Nedjeljni horoskop: Moguće nove ljubavi za Vagu i Raka

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

Ovan (21. 3 - 20.4)

Posao- U vrijeme punog Mjeseca u Škorpiji, u vašem astrološkom polju finansija, oko 30. aprila, trebalo bi da izbjegavate podizanje kredita. Izazovni aspekti vašeg vladaoca Marsa zajedno sa Plutonom u astrološkom polju karijere, upozoravaju da se klonite rasprava sa šefovima, naročito ako vaše zanimanje podrazumijeva uniformu. Takođe, bilo bi bolje da povedete više računa o svojim izjavama.

Ljubav- Pozicija Venere, planete ljubavi i ljepote, donosi vam poznanstvo sa mlađom osobom na kraćem putu ili preko interneta. Napet aspekt između Merkura i vašeg vladaoca Marsa, upozorava da izbjegavate rasprave sa emotivnim partnerom. Jedan Blizanac vam šalje SMS, a neki Lav misli na vas.

Zdravlje- Mogući problemi sa zubima.

Bik (21. 4 - 21.5)

Posao- Zbog napetog aspekta između retrogradnog Saturna u Jarcu i Merkura, vladaoca vaše astrološke kuće novca, trebalo bi da budete oprezniji prilikom dogovora o poslovnoj saradnji sa strancima. Aspekti Neptuna, simbola zabluda, i, vašeg vladaoca Venere, upozoravaju da povedete više računa o tome da vas neko ne prevari.

Ljubav- Već početkom perioda, u vreme punog Mjeseca, očekuje vas strastveni susret sa umjetnikom ili sportistom. Aspekti vladaoca kuće partnerskih odnosa, Marsa i Plutona, planeta seksualnosti i moći, najavljuju mogućnost ulaska u vezu sa harizmatičnom osobom koja često putuje zbog posla. Škorpija vam šalje SMS, a Jarac misli na vas.

Zdravlje- Mogući problemi sa zglobovima ili kožom.

201502saznajtesveoribamaodanprijateljivecitisanjari575505073

Foto: Ilustracija

Blizanci (22. 5 - 21.6)

Posao- U vrijeme punog Mjeseca u Škorpiji, znaku u kome se nalazi i retrogradni Jupiter, oko 30. aprila, izbjegavajte rizične finansijske transakcije. Naglašeno astrološko polje novca sa Plutonom i Saturnom pod uticajem Neptuna, planete mašte, donosi vam zaradu, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, pisanjem plesom, glumom.

Ljubav- Sa Venerom, planetom ljubavi i ljepote u vašem znaku bićete popularni i omiljeni, naročito u društvu suprotnog pola. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija u vašoj 11. kući pod uticajem Marsa iz znaka Jarca, donosi vam nove kontakte i poznanstva ne samo na ljubavnom već i poslovnom planu, ako ste umjetnik ili sportista.

Zdravlje- Smanjite usnos slatkiša.

Rak (21. 6 - 22.7)

Posao- Pozicija Venere, planete novca u astrološkoj kući mašte i podsvijesti, pod uticajem planeta iz znaka Jarca, donosi vam profesionalni uspjeh i novčane dobitke, ukoliko se bavite nekim umjetničkim zanimanjem, advokaturom ili politikom. U prvoj polovini nedjelje, možete da ostvarite dugoročnu saradnju sa poslovnim partnerima iz neke prekookeanske zemlje.

Ljubav- Već početkom perioda, u vrijeme punog Mjeseca, oko 30. aprila, možete neočekivano da uletite u tajnu ili paralelnu vezu s atraktivnom, mlađom osobom, moguće nekom Škorpijom ili Bikom. U drugoj polovini perioda, partner će najvjerovatnije pokušati da vam nametne svoje mišljenje, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku.

Zdravlje- Rekreirajte se.

happycouple

Foto: Ilustracija

Lav (23. 7 - 23.8)

Posao- U vrijeme punog Mjeseca u Škorpiji, oko 30. aprila, veće su šanse za obnovu saradnje sa strancima. Prelazak Marsa, Plutona i Saturna preko vašeg šestog astrološkog polja najavljuje dosta angažovanja na poslovnom planu, ali i nervoze, zbog čega bi trebalo da izbjegavate stresne situacije. Obratite više pažnje na dokumenta, ključeve, kartice i uopšte važna dokumenta.

Ljubav- Inkonjunkcija Merkura i Jupitera, vladaoca astrološkog polja posla i ljubavi, nagovještava susret sa mlađom osobom na nekom kraćem putu. Izbjegavajte rasprave s dugogodišnjim partnerom. U drugoj polovini nedjelje, mogu da vam se dopadnu dvije vrlo šarmantne osobe, tako da će vam biti teško da se opredijelite.

Zdravlje- Izbjegavajte gazirane napitke.

Djevica (23. 8 - 23.9)

Posao- Ukoliko ove nedjelje planirate da se vidite sa nekadašnjim poslovnim partnerima, trebalo bi da budite oprezniji nego inače, zbog neharmoničnog aspekta između vašeg vladaoca Merkura, koja vlada i vašom astrološkom kućom karijere. Početkom perioda, u vrijeme punog Mjeseca, trebalo bi da izbjegavate nepotrebne troškove.

Ljubav- Pozicije planeta akcije, erotike i harizme u astrološkoj kući ljubavi i krativnosti, pod uticajem Neptuna, najavljuju mogućnost zaljubljivanja u nekoga koga ste upoznali preko društvene mreže ili interneta. Oko 30. aprila, izbjegavajte rasprave sa dugogodišnjim. partnerom. Na kraćem putu moguć susret s osobom koja radi u nekoj stranoj firmi.

Zdravlje- Budite oprezniji u saobraćaju.

Vaga (23. 9 - 22.10)

Posao- U vrijeme punog Mjeseca, početkom nedjelje, dobijate vijest o prilivu novca na vašem računu. Zahvaljujući harmoničnim aspektima koje planeta akcije, Mars, obrazuje sa Plutonom i Jupiterom, simbolima novca i ekspanzije, ukazaće vam se mogućnost da svoje ideje pretvorite u stvarnost. Pozicija Merkura, simbola komunikacije, donosi vam dogvor o novom vidu saradnje sa strancima.

Ljubav- Vaš vladalac Venera u kući ljubavi i Merkur u kući ljubavi, donose vam mogućnost ulaska u vezu s nekim koga možete da upoznate na projekciji nekog filma, utakmici ili proslavi. Aspekti ljubavnih planeta, Marsa i vašeg vladaoca Venere, upozoravaju da ljubomora može da bude razlog rasprava s partnerom.

Zdravlje- Unosite više tečnosti.

Škorpija (23. 10 - 21.11)

Posao- Konjunkcija vaših vladalaca Marsa i retrogradnog Plutona, pod uticajem Jupitera iz astrološkog polja ličnosti, može da vam donese novčane dobitke, naročito ukoliko vaše zanimanje podrazumeva uniformu. U vrijeme punog Mjeseca u vašem znaku, oko 30. aprila, bilo bi dobro da pokušate da izbjegnete nepotrebne troškove.

Ljubav- U prvoj polovini perioda, najvjerovatnije ćete da uđete u vezu sa mlađom osobom preko interneta. Sredinom nedjelje, pripazite da ne postanete predmet trača ili ogovaranja, naročito ukoliko ste žena. Pozicija simbola ljubavi i komunikacija, Venere i Merkura, vladalaca polja ljubavi i strasti, u drugoj polovini perioda, donosi vam susret sa umjetnikom.

Zdravlje- Provodite više vremena u prirodi.

Strijelac (22. 11 - 21.12)

Posao- U vrijeme punog Mjeseca u astrološkoj kući tajnih neprijatelja, oko 30. aprila, izbjegavajte rizične finansijske transakcije, podizanje kredita i sl. Napet aspekt između vašeg vladaoca Jupitera i Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, donosi vam poslovni prijedlog od osobe sa kojom ste nekada uspješno sarađivali.

Ljubav- Početkom perioda, klonite se rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku. Pozicija Venere, planete ljubavi i lepote, najavljuje susret sa umjetnikom ili osobom koja se bavi zanimanjem zbog koga je poznata u javnosti. Neko sa kim ste nekada bili vrlo bliski, sredinom nedjelje vjerovatno će pokušati da stupi u kontakt s vama.

Zdravlje- Provjerite krvnu sliku.

Jarac (22. 12 - 29.1)

Posao- Vaš vladalac Saturn, zajedno sa Marsom i Plutonom, planetama akcije i moći u vašem znaku, čini vas aktivnijim na poslovnom planu, ali trebalo bi da povedete više računa o odnosu prema saradnicima i kolegama. U drugoj polovini perioda, za vas bi bilo pametnije da klonite rasprava sa ženama. U vrijeme punog Mjeseca u Škorpiji, oko 30. aprila, veće su šanse da zaradite preko saradnje sa strancima.

Ljubav- Neko sa kim ste nekada bili veoma bliski može ponovo da uđe u vaš život, naročito ukoliko se radi o nekom umjetniku, ljekaru ili osobi čije zanimanje podrazumeva češća putovanja. Krajem nedjelje, moguć strastveni susret s nekim koga već poznajete preko poslovnih kontakata.

Zdravlje- Izbjegavajte alkohol.

Vodolija (20. 1 - 19.2)

Posao- Već početkom perioda, u vrijeme punog Mjeseca, trebalo bi da se klonite rasprava sa šefovima. Pozicija Marsa i Plutona, planeta akcije i novca, u vašem astrološkom polju tajnih neprijatelja i prepreka, upozorava da bi trebalo da budete oprezniji prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora sa strancima. U drugoj polovini nedjelje, izbjegavajte rizične finansijske transakcije.

pjeskeposaohodposlovnoodijelo

Foto: Ilustracija

Ljubav- Aspekti Merkura, vladaoca polja strasti, ne utiču baš najpovoljnije na vašu komunikaciju s partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom znaku. Krajem perioda, možete da dobijete poziv za izlazak od nekoga za koga vas vezuje nešto više od običnog prijateljstva, moguće nekog Blizanca ili Vage.

Zdravlje- Posjetite zubara.

Ribe (20. 2 - 20.3)

Posao- U vrijeme punog Mjeseca u Škorpiji, oko 30. aprila, ukazuju vam se šanse da ostvarite veću zaradu, posebno ukoliko vaše zanimanje ima veze sa umjetnošću, sportom, šou biznisom i sl. U drugoj polovini nedjelje, obratite više pažnje na mlađe saradnike koji bi mogli da vam rade iza leđa i da šire neistine i tračeve o vama. Moguć iznenadni odlazak na put u inostranstvo.

Ljubav- Venera, planeta ljubavi, pod uticajem Neptuna iz vašeg znaka, može da vam donese udvaranje osobe koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem, turizmom, marketingom i sl. Sa Merkurom u Ovnu, znaku koji zahvata vaša astrološka kuća ljubavi, može da vam se dopadne osoba koja nosi uniformu na radu.

Zdravlje- Promjenljivo raspoloženje.

Izvor: Večernje novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.