Pokušaj ubistva u Budvi, uhapšen Nikšićanin,  ranjeni mladić prebačen u KCCG
ilustracija

Nakon svađe i fizičkog sukoba ubo mladića u vrat

Pokušaj ubistva u Budvi, uhapšen Nikšićanin, ranjeni mladić prebačen u KCCG

23-godišnji Nikšićanin B.J. uhapšen je jutros u Budvi zbog sumnje da je sinoć pokušao da ubije R.K. (29) iz Nikšića, sa privremenim boravkom u Budvi. Pronađen nož sa tragovima krvi.Napad se dogodio nakon svađe.

Policija je sinoć pola sata prije ponoći obaviještena od stane Dežurne ekipe Hitne pomoći u Budvi da su primili nepoznato muško lice, mlađe starosne dobi sa povredom u predjelu vrata nastale od oštrog predmeta, najvjerovatnije noža.

"Po prijemu obavještenja na lice mjesta odmah su upućeni policijski službernici CB Budva koji su zatekli navedeno lice u prostorijama HMP a koje je odbilo saradnju, odnosno koje nije željelo da da podatke o događaju. Nakon prikupljenih obavještenja policijski službenici su došli do saznanja o identitetu oštećenog i načinu na koji je zadobio povredu. R.K. je kao hitan slučaj, jer zadobio teške povrede opasne po život, prevezen u Opštu bolnicu u Kotoru odakle je kasnije transportovan u Klinički centar u Podgorici", saopštila je Uprava policije.

hitnapomochitnapomocfotomarinalopicic1456242662725629

Ilustracija

Policija osnovano sumnja da je ovo krivično djelo počinio B.J.

On je, kako se sumnja, na raskrsnici ulica Žrtava Fašizma i ulice XVIII-ta u Budvi, nakon verbalnog konflikta a potom i fizičkog sa oštećenim R.K, ubodom nožem u predjelu vrata nanio oštećenom tešku tjelesnu povredu opasnu po život

Nakon toga se udaljio u nepoznatom pravcu, naveli su iz policije.

"Policijski službenici su došli do saznanja da je ovom događaju prethodila tuča ova dva lica u jednom ugostiteljskom objektu, i da se ova lica poznaju od ranije.Pretragom šireg kruga lica mjesta policijski službenici su pronašli nož sa tragovima crvene boje nalik na krv za koji se sumnja da je korišćen prilikom izvršenja ovog krivičnog djela", stoji u saopštenju policije.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se B.J. liši slobode i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.