Podgoričanin dao oglas za prodaju tuđeg auta, potom ga ukrao i zaista prodao!
ilustracija

Podgoričanin dao oglas za prodaju tuđeg auta, potom ga ukrao i zaista prodao!

Podgorička policija rasvijetlila je dvije krađe i podnijela krivične prijave protiv dva lica.

Policija je juče nadležnom tužiocu podnijela poseban izvješatj kao dopunu krivične prijave, prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv D.B. (29) iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa na štetu M.K.

Policija sumnja da je D.B. mjesec dana prije izvršenja krivičnog djela, odnosno oko Nove godine, planirao otuđenje vozila „Renault Clio“ podgoričkih registarskih oznaka na način što je to vozilo, bez znanja vlasnika, oglasio za prodaju.

Kada je neko od zainteresovanih građana pozvao povodom  oglasa, kćerka oštećenog je događaj prijavila policiji.

"Kako D.B. nije uspio u prvobitnoj namjeri on se, 28.01.2018. godine oko 17,30 časova, sa oštećenim M.K. odvezao predmetnim pmv u privatnu posjetu. D.B. je, kako se sumnja, nakon kraćeg boravka u posjeti, uzeo ključeve od vozila kako bi navodno iz vozila uzeo neke predmete, i tom prilikom otuđio vozilo i odvezao ga na nepoznatu lokaciju. D.B. je, sumnja se, vozilo prodao jednom licu", saopštila je Uprava policije.

 Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku.

Službenici podgoričke policije su takođe juče nadležnom tužiocu podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv S.B. (30) iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa na štetu bivše fabrike „Radoje Dakić“.

"On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je 18.03.2018. godine, u večernjim časovima, dok se nalazio u blizini kruga bivše fabrike „Radoje Dakić“, ušao u krug fabrike i tom prilikom prišao jednoj hali gdje je kroz otvor u jednom dijelu hale ušao u unutršnjost i tom prilikom otuđio veću količinu šarafa koja se nalazila u drvenim kutijama. Navedene kutije je, sumnja se, stavio u pmv marke „ VW Golf II“, nakon čega se udaljio sa lica mjesta", piše u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.